REVIEW JOUWBOX - RALPH MOORMAN

Gepubliceerd op maandag 14 mei 2018


Het was de bedoeling dat ik een toffe unboxingvideo zou maken, maar mijn stem laat mij in de steek (lees: hooikoorts). Dan doen we het gezellig op deze manier!

Vandaag laat ik de inhoud van de Jouwbox zien; van Ralph Moorman. Naast groene tassen en boxen en gezonde levensstijlen zien we steeds meer dit producten die in opkomst zijn: ik heb het over producten van een natuurlijke en/of biologische komaf. Het concept vind ik heel leuk, vooral omdat ik zelf ook meer met natuurlijke producten bezig ben.Het fijne is dat de box best goedkoop wordt aangeboden. Zeker wanneer je dit vergelijkt met de producten die in de dozen zitten en als je dan kijkt naar de prijzen van de producten zelf. De box kost €39.-, de totaalwaarde van de producten is €125.-. Dit is een toffe manier om kennis te maken met de producten, mocht je ze nog niet kennen. Bevalt het? Of juist niet? Dan weet je dit.Je kunt zelf geen keuze maken uit de producten, je krijgt een doos met daarin de producten. Maar dat maakt het leuker, zo blijft het een verassing wat je krijgt en kijk je ernaar uit om het te ontvangen. Vooral als je Lisanne van der Ploeg heet, ik kan niet tegen verassingen. Des te leuker om de doos te openen zonder dat je weet wat er in zit.Aaaah tof, zoveel producten en ik wil alles tegelijk bekijken maar dat kan niet, haha.

Dan begin ik gewoon met dit, een elastische band voor om je benen voor tijdens het sporten. Is altijd handig!


Oeh lekker, vegan chocolade! Lekker in combi met mijn gezonde water met citroen, maar hey, af en toe genieten mag.


Ik kon niet echt uit de verpakking opmaken wat dit is, maar nadat ik de lijst van de producten bekijk waarop staat wat het is, kom ik tot de conclusie dat het een kruidenmix is. Hiermee maak je eenvoudig een mooie en heerlijke Golden Milk: een warm chai-achtige drank, ook wel Curcuma Latte of Tumeric latte genoemd. 


Oeh! Na deze shampoo ben ik ook wel nieuwsgierig. Er zijn mensen die hun haren bewust niet wassen, maar waarom zou je dat doen? Er zijn heel veel soorten natuurlijke shampoo's. Ik ben benieuwd naar deze!


Haargel. Altijd handig om mijn babyhaartjes mee naar achteren te doen. 


Eerlijk gezegd wist ik ook niet zo goed wat dit was. Het schijnt wel heel goed voor je te zijn en heeft niet voor niets de naam 'superfood'. Spirulina is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Het behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen en mineralenbronnen ter wereld. Ik ben benieuwd en zal ze innemen! 


Lippenbalsem, lekker! En het ruikt -en smaakt- naar groene appeltjes. Lekker!


Ik geloof wel in die natuurlijke wondermiddeltjes. Zo ook in deze magnesium. Het zit in een sprayflacon en je sprayt het gewoon op je huid. Je kunt het voor vanalles gebruiken; reuma, spierpijnen, depressie en noem maar op. Magnesium heeft een goede werking op je, zowel mentaal als lichamelijk.


Last but not least: je zag de foto ongetwijfeld al bovenaan dit blogbericht staan, maar deze deodorant is een smeerdeodorant en voelt fijn aan. Geen vette meuk, maar een fijn crème-achtige substantie. En het ruikt heerlijk naar roosjes en naar de natuur.


Alle producten hebben natuurlijke ingrediënten, maar dat had je vast al wel begrepen. Vind ik heel fijn en ik ga alles uittesten. Ben je benieuwd naar een product? Let me know, dan zal een review erover schrijven. 

Het is een unieke box ervaring, je profiteert van 70% korting (de box zelf kost namelijk €39.-, de producten hebben een totaalwaarde van €125.-), de verzending is gratis en je hebt ongetwijfeld een paar prachtige, natuurlijke en eerlijke producten in je bezit!