★ WINACTIE: Win een Danish Design horloge! ★

Gepubliceerd op zaterdag 17 februari 2018Mijn vorige post al gelezen? Ik mag in samenwerking met Wereldhorloges.nl een horloge van het toffe merk Danish Design weggeven! Of je nou man of vrouw: jullie mogen allemaal meedoen omdat het merk voor ieder een horloge heeft.

★ Meedoen met de winactie? (1x kans) ★

Like Journalisje op Facebook ( https://www.facebook.com/journalisjeblog/ )
Like Wereldhorloges op Facebook ( https://www.facebook.com/Wereldhorloges/ )
Laat in een reactie onder deze post (met een geldig e-mailadres, kan in het vakje naast je naam) weten dat je meedoet. Reageren kan helemaal onderaan.


★ Extra kans maken? ★

Volg Journalisje op Instagram ( https://www.instagram.com/journalisje/ ) (+1x meer kans)
Volg Wereldhorloges op Instagram ( https://www.instagram.com/wereldhorloges/ ) (+1x meer kans)
Abonneer op Journalisje's Youtube ( www.youtube.com/journalisje ) (+2x meer kans)
Volg mij op Bloglovin ( https://www.bloglovin.com/blogs/journalisje-doet-verslag-8693007?widget-ref=http://www.journalisje.nl/ ) en like dit bericht.

Mocht je voor de extra kans gaan: laat even weten wat je exact hebt gedaan.


Wat is het voor merk? 
Danish Design staat bekend om zijn eenvoudige en minimalistische modellen. Dit is direct te zien aan de dameshorloges van dit merk. Deze stijl is vooral te zien aan de wijzerplaten van de horloges. Deze bevatten weinig details, wat de horloges strak en eenvoudig houden. Het logo van Danish Design (de dubbele D) wordt bij veel horloges van het merk op een verfijnde manier gepresenteerd op de wijzerplaat. Ook wordt er zeer subtiel omgegaan met cijferaanduiding. Sommige dameshorloges hebben dit helemaal niet, terwijl andere worden gesierd door kleine accenten als streepjes of bolletjes.

De winnaar of winnares ontvangt automatisch bericht op 16 maart. Ik check echt of je aan alle punten voldoet. Mocht je voor de 'extra kans' gaan: voor elke gedane actie komt je naam een keer (of twee keer) vaker in de 'random name picker'. Tip: van alle winacties die ik ooit heb gedaan, hebben de mensen die voor de extra kans gingen altijd gewonnen. Het kan dus toch!

P.s.: je mag zelf een horloge uitzoeken. Hoe leuk is dat?

Je mag ook een e-mail sturen om mee te doen met de winactie, stuur je mail naar Journalisje@gmail.com .

Liefs en succes!