VIDEO | Stationery By Rosalie

Gepubliceerd op zaterdag 20 januari 2018We leven in een digitaal tijdperk. Het regelen van je belastingzaken gaat via een schermpje en zelfs winkelen gaat grotendeels online. Kaartjes versturen: ook dát doet bijna niemand meer. En waarom eigenlijk? Er zijn zoveel leuke kaartjes en zoveel mensen die zelf kaartjes maken. Zo ook Rosalie (26). Ze maakt zelf kaartjes door middel van handletteren. Momenteel is dat helemaal in. Rosalie is goed in handletteren en maakt prachtige kaartjes. Ze is zo goed dat ze door vele aanvragen heeft besloten om onder de naam 'Stationery by Rosalie' opdrachten aan te nemen en om haar kaartjes te verkopen via Facebook.En goed dat ze het kan! Ik vind het onwijs leuk om de kaartjes die zij maakt te versturen en te geven aan geliefden. Misschien ben ik ouderwets, want ik behoor tot de minderheid. Ik verstuur namelijk nog kaartjes. En het wordt altijd gewaardeerd door de ontvangers. Vooral wanneer ze een uniek kaartje krijgen. Leuk toch? Daar doe je het voor.

Op de Facebookpagina 'Stationery by Rosalie' plaatst Rosalie haar creaties en daar kun je eventuele bestellingen doorgeven. Het maakt niet uit waar je woont: alles is mogelijk, van versturen tot persoonlijk langs brengen. Ik woon een paar huisjes verderop en kreeg mijn bestelling erg mooi verpakt met een persoonlijke label met mijn naam. Ze doet er veel moeite voor en dat vind ik tof.Ze maakt ook naamkaartjes. Dus mocht je nou bijvoorbeeld een vriendin of wat dan ook maar hebben met een baby of een origineel kaartje willen geven: Rosalie maakt ze in opdracht. Of je nou een kleurrijk kaartje of een simpele minimalistische wil: Rosalie maakt het. Ook ik bestelde een paar mooie kaartjes, waaronder te zien op de foto hierboven. Ik heb doorgegeven welke teksten ik graag wilde en liet Rosalie de kaartjes maken. Teksten zoals 'ik vind je lief', 'gefelicitaart', 'happy birthday' en 'bedankt dat je er bent'. Ik vertrouwde erop dat ze er iets moois van zou maken en dat is zeker gelukt. Die kleuren, wat mooi zeg!

Mocht je geïnteresseerd zijn... Ik gun Rosalie van harte meer opdrachten omdat ze met zoveel passie de kaartjes maakt en omdat ze het ook nog eens heel goed kan. Dan is het tof om zo'n meid een aanvraag te doen. Mooie kaartjes gegarandeerd!

Je kunt haar vinden op haar Facebookpagina 'Stationery by Rosalie'. <-- klikbare link, opent in een nieuw tabblad.

Ik heb ook nog een video over haar handletteren gemaakt: