Van een L naar een S

Gepubliceerd op zondag 3 december 2017Ik ben zoooo blij! Ik ben van broekmaat L naar S gegaan. Ja, echt dik ben ik nooit geweest, al vond ik mezelf wel aan de stevige kant. Ik ben gewoon te klein voor mijn lengte, laten we het daar op houden. Ik werk nu voor een diëtisten- en fysiopraktijk als PR & Communicatie adviseur en heb hierdoor nog meer interesse in gezonde voeding gekregen. Ik ben er dus erg mee bezig, eet veel veganistisch omdat het ook lekker is en ik skip producten met suiker. Soms nog heel moeilijk en natuurlijk mag ik af en toe wel iets nuttigen waar suiker in zit, maar ik let er wel heel erg op.

Ook ben ik al maanden aan het sporten. Helemaal tevreden ben ik nog niet, alles kan natuurlijk nog strakker. En mocht ik op dat punt zijn gekomen, dan is het een kwestie van volhouden. Op maandags doe ik bbb, een programma waarmee je buik, billen en benen traint. Op dinsdagavond doe ik aan dansen en op woensdagavond hiit, krachttraining. Daarnaast nog op de apparaten (cardio) en mijn benen wederom. Ook wandel ik heel veel. Maar ik denk dat het grootste gedeelte bij de voeding ligt. Ik kreeg onlangs nog een compliment dat ik 'straal', kleding mij mooier staat, mijn huid zichtbaar is verbeterd en mijn haar zelfs glimt. En zolang ik er blij mee ben, is het goed!

Ik deel binnenkort even een heerlijke proteïnereep (geen spon hoor). Ik ben echt een moeilijke eter maar dit is echt heerlijk voor na het sporten zodat je spieren sneller herstellen. Ook deel ik verder welke dingen ik nog meer eet. Wordt vervolgd!