AMenBenelux - Live Your Faith voor hem en haar

Gepubliceerd op zaterdag 9 december 2017Ik ben gek op minimalistische sieraden. Ik draag elke dag mijn Cluse horloge in zilver. Simpel, maar toch mooi. Daarnaast heb ik ook standaard mijn ringen om. Sinds kort zit er ook een prachtige ring aan mijn rechterhand, aan de middelvinger. Namelijk een kruisje met zwarte steentjes zoals je op de foto kunt zien.

Deze ring komt van AMen Benelux, een verkooppunt. Ik vond ze op Instagram en vond de sieraden eigentijds. Daarom besloot ik om een kijkje te nemen en zodoende kwam ik deze mooie ring tegen. Een sieraad met een betekenis! Zoals ze zelf zeggen: geloof en liefde met een fashionable twist. Een streling voor het oog!

Ze hebben een prachtige sieradencollectie met zoals de naam AMen het al zegt: gelovige sieraden. Ik vind het erg mooi. Ik weet eigenlijk niet waar ik in geloof, voor mij heeft Jezus namelijk wel bestaan en is er ook een God. Alleen deze God kan niet overal tegelijk zijn, en dat verklaart de ellende. Of we hem dat kwalijk kunnen nemen? Nee, we moeten voor onszelf beslissen en moeten afwegen of we goed leven ja of nee. Je hebt zelf verstand gekregen, dan moeten we dat ook gebruiken.

Maar goed, on topic. Je kunt de volledige collectie bekijken op de website van Just-G. De link wordt in een nieuw tabblad geopend. Mooi he? Er zijn ook sieraden voor mannen en kinderen. De sieraden zijn AG925 (dus echt zilver). Ik ben er blij mee!