Bamboe to go cups van Cup-a-Soup

Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2017Soms is je soep nog nét iets te heet om te nuttigen. Thuis laten staan is niet bepaald handig wanneer je snel weg moet. Zonde van je soep! Daar heeft Cup-a-Soup iets op gevonden. Om toch van je lekkere soep te genieten onderweg, hebben ze 'bamboe to go' cups gemaakt. Een soort van thermofles/thermobeker. Ontzettend handig!


Ik ben echt een chaoot. Bedenk op de gekste tijden dat ik soep wil, vervolgens kom ik er achter dat ik een trein moet halen. Dan is het extra handig om een beker te hebben waarin ik mijn soep kan meenemen. Ben ik even blij dat dit er is! Ja, natuurlijk heb je al thermosflessen- kannen en bekers maar een echte beker van Cup-a-Soup is natuurlijk veel leuker. Want geloof me, de soep blijft heel lang warm en goed.
Ook tof dat het van bamboe is. Is weer eens iets anders dan het materiaal waarvan de echte thermosflessen/bekers zijn gemaakt.


Je krijgt twee bekers bij een bestelling Cup-a-Soup op Compliment.nl . De actie geldt vanaf vandaag (1 september). Is dat nou even leuk?