Waterfles van de Action

Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2017Een hele goede gedachtengang is om flesjes te hergebruiken. Maar wist je dat je een plastic flesje maar tot twee weken kunt hergebruiken? Omdat anders de binnenlaag loslaat. Zo raakt je water 'vervuild' met chemische stoffen van het plastic. Niet zo'n fijn idee. Ik weet dat de meningen en feiten hierover verdeeld zijn, maar ik voorkom liever chemische stoffen in mijn water dan genezen!

Daarom kocht ik de drinkfles van de Action. Ideaal voor mee naar het sporten of voor weer mee naar school. Dit is geen spon of ad, ik heb de fles zelf gekocht omdat ik milieubewuster en natuurlijker wil leven.Je hebt meerdere varianten, van ''Keep calm and drink water'' tot WATER en ''drink more water''.
Ik koos voor de minimalistische versie: WATER. Het heeft een metalen dop en het is goed voor 500ml water.

Gewoon bij de Action (Azee tie on haha). De fles kost EUR 0.99. Ik vind hem tof!