New in: Cluse horloge

Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2017


Het is heel handig om altijd een telefoon bij je hebben. Om te bellen natuurlijk, maar ook om te kijken hoe laat het is. Maar wat als je geen telefoon bij je hebt of zo'n iemand bent die op de telefoon kijkt om te kijken hoe laat het is maar een seconde later het alweer vergeet? Ik draag daarom liever de tijd om mijn pols. Ik bestelde deze beauty via Horlogeloods.nl en ik ben er ontzettend blij mee!

Ik bedoel: je kunt wel een replica voor €5.89 op Ebay of Aliexpress bestellen, maar je ziet wel verschil en je merkt het ook. De echte horloges zijn ietwat zwaarder qua gewicht en gaan véél langer mee. Ik heb een mooi elegant model. Vind ik ook heel belangrijk, niet teveel poespas. Ik heb gekozen voor de kleur zilver omdat deze kleur het beste bij mijn huid past. Ook heb ik zilveren ringen, dan ga je niet voor een rosé goud horloge. Iets in mij zegt dat dat niet past, haha. You get me. Ik heb heel veel positieve reacties op dit mooie horloge gekregen!


Bij de bestelling kreeg ik nog een pennetje waarmee ik mijn horloge goed op maat kon maken. Dit soort horloges hebben een 'lipje'. Deze moet je open maken, verschuiven zodat ie' op de goede maat zit en dan past het perfect! Dus mocht je aankomen of afvallen: je kunt je horloge altijd op maat blijven maken. Ideaal! Vind ik persoonlijk erg fijn. Ook kreeg ik nog een Cluse zakje waarin ik mijn horloge op kan bergen. Fijn dat ze het leveren, maar ik gebruik het niet omdat ik het horloge vrijwel altijd draag. En geloof me, wanneer ik aan het werk ben en al mijn sieraden af moeten, mis ik het horloge echt. Goed teken, toch?

Het wordt goed verzonden (was heel tof ingepakt, maar ik ben de foto's kwijt. Iets met een gecrashte telefoon, zo rot!) en ik had het horloge een dag later in huis.

Je kunt zo'n tof horloge, of beter gezegd eyecatcher vinden via de pagina van Cluse op Horlogeloods.nl en ze kosten rond de €80.-. Lijkt een hoop geld maar believe me, that's absolutely worth it.


*Dit horloge heb ik gekregen in samenwerking met Horlogeloods.nl . De review is wel naar waarheid geschreven.