Pretty in pink

Gepubliceerd op zondag 16 juli 2017

Het liefst draag ik zwart. Zwart qua kleding, maar mijn haar verf ik ook iedere maand weer zwart. Mijn nieuwe iPhone wordt daarentegen ook zwart. Ik vind het gewoon chique en mooi. Stoer, maar ook elegant. Maar wat ik wel tof vind, is om alles ietwat op te vrolijken met rozetinten. Zo heb ik van Hoesjes outlet een roze hoesje om mijn telefoon en is het oplaadsnoertje roze. 
Dit is mijn nieuwe beauty. Ik had hiervoor een hoesje van Guns n Roses (ook heel mooi), maar dit roze hoesje vind ik net iets meer toevoegen. Het heeft wel iets, staat mooi om het zwarte apparaat. Ook laat dit roze rubberen hoesje mijn meisjeskant toch nog een beetje naar voren komen! Het is doorzichtig roze, maar je ziet wel goed dat het roze is. Deze is er trouwens voor de iPhone 6 en de 6s. Het beschermt mijn telefoon heel goed, al is het slechts maar 0,3 mm dik. Ligt ook lekker in de hand.

Hier te koop en kost €11,99
The next one, is dit mooie kabeltje. Valt ook wel op, als je je telefoon ermee gaat opladen.Deze strak gestijlde oplaadkabel van CaseBody zorgt ervoor dat je toestel in no-time weer is opgeladen, zodat je er weer mee op pad kunt. De 8-pin Lightning kabel heeft een overdrachtssnelheid van 480 Mbps (dat is snel) en is een meter lang. En voordelig, ook niet onbelangrijk!

Hier te koop en kost €9,99

Last but not least: een dock! Deze is Geschikt voor verschillende iPhone toestellen, onder meer de iPhone 5 / 5s / SE en de iPhone 6 / 6s en iPhone 6s Plus. Handig om tijdens het werk op mijn bureau te hebben. Terwijl de iPhone oplaadt kan ik notificaties nog gewoon lezen. Ook handig om op mijn nachtkastje te gebruiken als wekker en oplaadpunt tegelijk.

Ik heb alle items gevonden via Hoesjes Outlet, een Nederlandse webshop gespecialiseerd in accessoires voor mobiele telefoons. Van iPhones tot Samsung en Huawei: de url is wel Hoesjes Outlet, maar de webshop verkoopt niet alleen hoesjes zoals je bij mijn aankopen kunt zien. Persoonlijk vind ik online shoppen véél leuker. Why? Omdat je online veel meer keuze hebt! Je hebt veel meer items en leuke telefoonhoesjes. 

Ik zou zeggen, check it out!

Hoesjes Outlet - Goedkope telefoonhoesjes