Shout out to all girls who smile at you

Gepubliceerd op woensdag 17 mei 2017

Laatst las ik de quote: ''shout out to all girls who smile at you when you walk past them instead of giving you a dirty-ugly look.''

Daar ben ik het helemaal mee eens. Vaak zie ik meiden beoordelend kijken naar andere meiden. Of ze nou alleen zijn of met iemand anders/in een groep. Het gebeurt ook bij mij dat vrouwen, meiden, of het nou dorpelingen zijn of meiden geheel onbekend, mij vol afschuw aankijken. En waarom eigenlijk? Je hoeft elkaar niet te mogen, maar normaal doen of even glimlachen is toch niet zo moeilijk?

Daarom: een dikke knuffel voor ál deze meiden die glimlachen naar andere meiden. Ook al ken je elkaar niet. Je hoeft daar heus geen lesbi/bi voor te zijn. Wees gewoon lief voor elkaar. Sommige mensen hebben het al moeilijk genoeg, waar jij misschien niks vanaf weet. Want ja, zelfs de arrogantste trutjes zijn onzeker of huilen om hun vriendjes. :-)