Dingen die ik nog wil doen in mijn leven

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2017

Eindelijk maar toch wist ik na 4 jaar eens een tulpenveld te bezoeken. Het stond al een lange tijd op mijn 'to do' lijstje, maar het kwam er steeds niet van. Elke keer was ik óf te laat, óf ik was het vergeten (ja, dat kan ook nog) waardoor het er weer niet van kwam. Tot laatst. Daarna bedacht ik me dat ik nog een paar dingen in mijn leven wil doen. Of nouja, op dit moment dan.

- Naar Nieuw-Zeeland
- De koning en koningin + prinsesjes fotograferen
- Foto's maken van de sterren door een telescoop
- Bungeejumpen 
- Kunnen koken (dat kan ik niet)
- Slagen voor mijn examens en daarna de pabo doen
- Naar de maan (ook al is het onrealistisch, keep on dreaming)
- Zelf een vliegtuig mogen besturen

Er stond nog een puntje op, maar die heb ik er af mogen halen omdat ik binnenkort dat puntje mag uitvoeren. En wat het leuke is: het is totaal niet gebruikelijk. Maar ik ga er een goed leuk stuk over schrijven, dus het mag! Eigenlijk is het voor de Leeuwarder Studentenkrant waarvoor ik schrijf, maar goed. Benieuwd? Stay tuned!