Van die ''omg'' momenten

Gepubliceerd op donderdag 29 december 2016

Ik stel mezelf voor. De jongen bekijkt mij van top tot teen en vraagt voorzichtig: ''fotografeer jij?'' Ik stel de wedervraag: ''Ja, vanwaar je vraag?'' Hij reageerde: ''ik word elke dag wakker met jouw stem''. Ik stond daar raar van te kijken. Huh? Mijn stem? Wat blijkt: vorig jaar heb ik een reclamespotje voor de lokale omroep van Leeuwarden ingesproken. Dat spotje is ieder uur te horen. De jongen heeft een wekkerradio en wanneer zijn wekker gaat, springt linea recta mijn stem er voor van het reclamespotje. Iets met op het goede moment ingepland en op dat moment de wekker laten afgaan. Het spotje is er al een jaar op! Omg. 

Kei en de keihard rennen voor je trein, als een bezwete otter bij de trein aankomen en de trein rijdt weg. Ik vind het zelf altijd mega komisch eruit zien wanneer mensen de trein missen -sorry, leedvermaak- maar toen dit bij mij gebeurde schaamde ik me kapot. Lachen mensen mij nu ook uit zoals ik altijd bij hen doe? Is dit karma? Omg.

Midden in de nacht wakker worden omdat je uit wraak een botox kliniek hebt geopend. In je droom dan. Kylie en Kendall Jenner waren mijn klanten. Omg.

Niks meer weten omdat je normaal gesproken toch een vrij normaal leven lijdt. 

Het hier bij laten.