Het leed dat ik wil weer bloggen maar ik weet niet waarover heet

Gepubliceerd op maandag 8 augustus 2016

... Dus ik schrijf maar over iets wat ik vandaag heb gedaan. Ik heb gezwommen. Zwemmen vind ik onwijs leuk. Altijd weer een verassing welke van de zestien bikini's ik zal gaan dragen. Ja, ik heb ze geteld. Elke keer wanneer ik het zwembadwater trotseer, is er een lichtelijke trots. Het feit dat ik er sta in bikini terwijl ik mijn lichaam echt 'iew' vind. Ook kunnen er wel wat kilootjes af. Ik weet dat er mensen zijn die meer kilo's hebben, maar ik vind niet dat ik mezelf er mee mag vergelijken. Maar goed, genoeg gezeurd.

Zwemmen is verder heel leuk hoor (op de kids na die bommetjes doen in het kleine bubbelbad), de tijd gaat snel voorbij. Je hebt een excuus om je kinderachtig te gedragen en om van de glijbaan te gaan, omdat zusje dat wil. Verder is zwemmen ook goed voor je. Zeker na de tijd. Squad, lunge, jump: veel sportaspecten komen aan de orde wanneer je een broek moet aantrekken. Althans, bij mij. Alles plakt nog en daardoor vergaat het aantrekken van kleding stroef. Maar zo blijf ik in beweging. Win-win situatie!

Ik wilde heel toepasselijk afsluiten met een spetterend eind (hóé ironisch) maar ik laat het hier maar bij omdat ik zo 1 2 3 niks kan bedenken. Joe!