Project-3

Gepubliceerd op maandag 2 mei 2016Laatst kwam ik de webshop ''Project-3'' tegen. Toevallig woont de eigenaresse in hetzelfde dorp als mij, namelijk Kollum. Omdat haar Facebookpagina er zo leuk uit zag, werd ik al ''gelokt'' om verder te kijken. Posters, kaartjes, tassen... Friese teksten op kaartjes, maar ook Engelse teksten. Allemaal zelf gemaakt. Hoe leuk!

Omdat mijn interieur voornamelijk uit wit en pasteltinten (ok√©, alleen lila) bestaat, bestelde ik een leuke poster met een hartje. Heel simpel, maar mooi. De ''poster'' er naast heb ik zelf gemaakt. Voorheen stonden er twee teksten, maar dit is veel rustiger en oogt veel mooier. De poster met het hartje is dus afkomstig van Project-3 en kost €1,95.
Deze leuke kaartjes kon ik niet laten liggen: kaartjes met een leuke tekst (in het Fries!) erop. Ze kosten €1,00 per stuk.Ook bestelde ik deze leuke tas met de tekst ''my other bags are designer''. Neemt niet weg dat dit ook een designertas is (hihi), omdat deze ook ontworpen is door een ontwerpster, niet minder dan Aly! Ik heb deze tas al meegehad naar Ameland, en gebruik ik hem voor boodschappen. Er past lekker veel in en de tas is van stevige kwaliteit. Zelfs mijn laptop past er in, + dan nog veel extra dingen. Handig! Deze tas kost nu €2,95.
Ik vind het gewoon tof dat ze ook kaartjes met een Friese tekst maakt. Een keer wat anders dan de Hema kaartjes. Ze maakt alles zelf, dat maakt het ook zo leuk! Ze heeft ook een blog (http://www.project-3.nl/category/mijn-blog/)op haar site waar ze schrijft over nieuwe artikelen. De free printables zijn zo leuk! Jammer dat ik geen printer heb. Momenteel heeft ze ook weer een mooie free printable omtrent moederdag.

Nieuwsgierig geworden? Gewoon even kijken, is leuk. http://www.project-3shop.nl/ . Ook heeft ze Instagram en uiteraard Facebook.