Marble hoesje van Case Tastic

Gepubliceerd op woensdag 4 mei 2016


Bescherming voor je telefoon is ó zo belangrijk. Zo las ik laatst de resultaten van een onderzoek. Je telefoon blijft meer ''intact'' wanneer deze valt en het een hoesje draagt. Telefoons die geen bescherming dragen, gaan sneller kapot.

Uhu. Dat geloof ik zo. Mijn vorige iPhones gingen zo vaak kapot, omdat ik geen zin had in hoesjes. Tot in een keer een hele mooie vond en het wel moest, omdat mijn scherm keer op keer kapot ging. Uiteindelijk toch een mooi hoesje gekocht. Viel mijn telefoon twee verdiepingen naar beneden omdat hij door de zoldertrap viel.  Guess what? NIET kapot. Ha! Ik had een hoesje eromheen. Puur geluk kun je het misschien ook noemen, maar ik ben er van overtuigd dat hoesjes een grote bijdrage leveren wat bescherming betreft.

En waarom zou je het risico nemen? Er zijn tegenwoordig zóveel leuke hoesjes! Met name dit leuke hoesje.


Ik ontving het hoesje van TelecomTelecom.nl van de afdeling Case Tastic. Weet je wat ik zo tof vind? Ze gebruiken ontwerpen van lokale- en internationale ontwerpers en maken er in dit geval hoesjes van. Zo geven ze ieder een leuke kans om te starten en de naam te vergroten.


Ik kreeg het hoesje in een evelop met het welbekende bubbeltjesplastic toegestuurd. Bescherming is een must. Het hoesje zit zelf ook weer in een verpakking, zoals je op de foto ziet.

Het hoesje is zelf van ''rubber'', en bestaat uit buigzaam materiaal zodat je de telefoon er zo in kan doen. Geen hard plastic dat elk moment af kan breken. Dit is een soort van siliconenhoesje. Het zit goed om je iPhone heen, het heeft ook ''drukknopjes'' om het volume te regelen. Verder is de binnenkant van het hoesje wit, de achterkant is enkel een ''foto''. Maar de ''foto'' in kwestie kun je niet beschadigen.Ik vind het een prachtig hoesje. Het kost €24,95. Momenteel niet op voorraad, maar hij komt wel weer op voorraad. Als je hier klikt, heb je ook een hoop andere mooie hoesjes. Ook voor niet-iPhones!

Heb jij ook een hoesje om je telefoon?