Goed, beter, best!

Gepubliceerd op donderdag 7 april 2016

Photo from journalisje

Mijn stage zit er weer op. Ik heb 10 weken (eigenlijk 11,5 weken) bij de lokale omroep van Leeuwarden stage gelopen. Mán, wat ben ik er wijzer van geworden! En nee, dit is geen sarcasme. Eindelijk zit er een beetje brutaliteit in dit meisje (lekker met de deur in huis vallen en mensen lastig vallen met mijn vragen voor de camera, beetje powned gerelateerd...), ik heb een ''uitmuntend'' op mijn stage, en wat heb ik veel mails gekregen om te komen werken bij andere grote nieuwssites. Of ik wekelijkse columns wilde schrijven. Of ik fotografe van een website wilde worden. Radio 538 die aandacht heeft besteed aan een artikel die ik aan het licht heb gebracht, evenals de Telegraaf. Zelfs de Grazia die artikelen van mij heeft gelezen. Ja. Dé Grazia.

... En dat terwijl mensen uit mijn omgeving zeggen dat ik een vreselijke schrijfstijl heb. Dat ik niet kan schrijven. Dat ik te langdradig schrijf. En dan kan ik nog wel even doorgaan. De dingen die in de eerste alinea staan doen mij realiseren dat het helemaal niet zo slecht is. Mag je dat van jezelf zeggen, of ben je dan arrogant? Wat dat betreft: het maakt mij ook niet meer uit wat mensen van mij vinden.

Ik zit ook lekker in een fotografie flow. De opdrachten stromen binnen. Bruiloften die ik in de agenda heb staan. Ik heb weer werk in de vakantie. En dat terwijl solliciteren met een leeftijd van 20 (bijna 21) echt lastig is. En het wordt steeds mooier weer! Blij mee.

Nou, dit was even een positieve post. Bye!