Happy new hair - ponytail extension

Gepubliceerd op dinsdag 1 maart 2016

Mijn lievelingsboek was vroeger: lang haar uit een flesje. Een meisje vond een flesje waar vloeistof in zat. Wanneer je dat in je haar zou wrijven, zou je haar ''groeien als kool''. Als klein meisje hoopte ik ook ooit zo'n flesje te vinden, omdat mijn haar heel langzaam groeit. Helaas bestaan er geen wondermiddelen waarmee je lang haar kunt krijgen. Al met al is lang haar wel iets wat ik nog steeds graag wil.

Wat frappant is, is dat de uitgroei van mijn geverfde haren wel altijd snel tevoorschijn komt, terwijl er geen lengte aan de onderkant komt. Ik ga regelmatig naar de kapper, dat wel. Ik zou het leuk vinden om eens lang haar te hebben. Daarom bestelde ik een ponytail extension!

Je krijgt de hairextension van Glamour Your Hair in een roze enveloppe binnen. Het zit verpakt in een netje, waar weer plastic omheen zit. Goed beschermd dus! De staart is super mooi (én lang, 57 cm!). Het is niet echt haar, het is synthetisch. Het lijkt overigens wel echt.

De ponytail ''vouw'' je als het ware om je eigen staart heen. Er zitten een soort van schuivertjes in, die je rechtop vast kunt zetten in het gedeelte van je staart. Zo zit hij stevig vast en zakt de ponytail niet uit. Je hangt het bovenste stukje/kapje/beginsel van de ponytail over je eigen gemaakt staart. Dan zit er een ''krulletje'' in de extension die je om de staart heen kunt wikkelen. Er zit klittenband aan. Net zo lang doorwikkelen tot het krulletje eronder verdwijnt of tot je hem er tussen kunt stoppen. Dan zit je extension vast! Je kunt hem eventueel ook met wat schuifspeldjes extra vastzetten.

Zonder de extension...

Met de extension in...
Wat gaaf! Het is zo lang! Het is overigens wel wennen als je het eventjes in hebt, vanwege het gewicht. Als je hem eenmaal in hebt let je er niet meer op. De ponytail blijft stevig vastzitten, maar voor de zekerheid kun je wel schuifspeldjes gebruiken.

Je ziet niet dat het een extension is. Het lijkt gewoon ''echt''.


Deze ponytail is beschikbaar in 15 verschillende kleuren, van blond, rood, bruin tot en met zwart. Je kunt trouwens ook nog kiezen uit een rechte strakke staart of uit een staart met krullen. De staart kun je gewoon uitkammen.

Eerst had ik een ponytail in de kleur donkerbruin. Dat was niet helemaal mijn kleur, maar ik mocht hem gewoon omruilen.

De ponytail is te bestellen via deze link en kost €39,95 (inclusief BTW) en er komt nog €4,95 aan verzendkosten overheen.