''Geen Aldi meisje''

Gepubliceerd op dinsdag 2 februari 2016

Photo from journalisje
Ik ben geen typisch Aldi meisje. Niet dat er eisen zijn verbonden aan dat type, maar goed. Ik werkte voor maar liefst 7 maanden bij de Aldi, in die maanden heb ik echt mijn stinkende best gedaan (soms zweette je je kapot van dat harde zwoegen) maar het mocht niet baten. Na 7 maanden werd mijn contract niet verlegd. Erg jammer.

Maar hé, elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu kan ik op mijn eigen tempo werken aan mijn blog en fotografie.Voor de rest kan ik praten met mensen wanneer en waar ik wil.

Ik mag dan wel geen typisch Aldi meisje zijn, ik ben wel ik. Bij de Aldi werd ik al heel vaak aangesproken als ''die fotografe''. Dan ben ik waarschijnlijk wel het typische ''foto meisje''. Dat vind ik ook tof.

Nu maar zoeken naar een nieuwe baan, waar mijn identiteit als ''foto meisje'' wel op aansluit. En hey, meer tijd voor mijn blog! Amen!