Altijd koud? Dan herken je vast deze 20 punten

Gepubliceerd op vrijdag 29 januari 2016


fashion, style, and white afbeelding
foto

Heb jij het ook altijd koud, ondanks je 3 lagen kleding? Krijg jij de opmerking ''het is pas koud wanneer ijsberen een winterjas aantrekken'' ook zo vaak te horen? Heb jij ook zo'n hekel aan de winter vanwege de kou en aan alles wat er bij komt kijken (op de warme chocolademelk na)? Je bent niet de enige! Ik zet wat situaties op een rij waar iedere koukleum ongetwijfeld mee kampt. Of in ieder geval: de meeste. 

1) Je hebt ontelbaar vaak kippenvel. Zo vaak, dat het bijna een normale zaak is.

2) Je krijgt het al koud bij de gedachte om éven naar buiten te moeten. Waarom kan die container zelf niet naar je huis rollen?

3) De grap: ''het is pas koud wanneer ijsberen een winterjas aantrekken'' hoor je maar al te vaak en is niet meer nieuw. Ha, so not funny.

4) Wanneer er sneeuw komt, denk jij: ''let it go''. En dat terwijl je de film Frozen nog nooit hebt gekeken.

5) Wanneer je na een lange school- of werkdag thuis komt, duik je het liefst je bed in of lig je op de bank, laptop/tablet op schoot, Netflix kijken. Het belangrijkste: onder een warm dekentje.

6) Een elektrische deken is trouwens een must have voor jou (of sterker nog: die heb je al) !

7) Je komt op een bepaalt punt in je leven waarbij het je niet meer boeit hoe je er eruit ziet. Het belangrijkste: als je het maar warm hebt.

8) Dat maakt dus dat je veel lagen kleding aan hebt. Zoveel, dat je meteen 2 maten groter lijkt.

cold, winter, and brr afbeelding
foto

9) Als je de kou toch door moet, neem je zeker je sjaal mee. En je muts. En je handschoenen. En een extra sjaal?

10) Een thermolegging heb jij ongetwijfeld in je garderobe zitten. Guilty? Ik heb er 4!

11) Pantoffels staan ook zeker in jouw huis.

12) In huis is het soms net een sauna. En dan heb je het nóg koud.

13) Iedereen in huis weet exact wie de kachel hoger heeft gezet. Uhu...

14) Douchen is heerlijk. Vooral de warmte. Tot je de kraan uitdraait. Back to the reality; always cold. Alsof je voor niks doucht, want je blijft het koud hebben.

15) Bij goede kennissen/familie/oppasadresje/beste vriend(in) thuis heb je zelfs een éigen dekentje. Ik wel! Wat een luxe hè!

16) Wanneer je bij de kachel zit en iets moet doen om éven bij de kachel vandaan te moeten, krijg je spontaan weer rillingen. Heh bah. See you soon, bae!

17) Wanneer je naar school/werk gaat, vraag je je af hoe je zou overleven wanneer de kachel kapot is.

18) Wachten op de trein/bus is stom, vooral als deze vertraging heeft en je buiten (ín de kou) moet wachten. Maar wat ben je blij wanneer je bus of trein er is, en je lekker warm binnen kan zitten. Het kacheltje op de grond biedt genoeg warmte voor je voeten.

19) Kou hoort mede bij de winter, en omdat je het juist altijd koud hebt, heb je een chronische haat aan de winter en aan koude dingen gekregen.

20) Maar een ijsje kan er altijd wel in, ook al is het hartje winter ;-)

food, ice cream, and summer afbeelding
foto