OOTD: Stripes

Gepubliceerd op woensdag 9 december 2015Van die typische kledingstukken die je zoekt, en na 20 pagina's te hebben doorzocht op een hele leuke webshop terecht komt die precies dát item heeft. Dat gevoel is geweldig!

Ik was namelijk al tijden op zoek naar een blauw-wit gestreepte blazer. Via de Hennez en Mauritz was hij uitverkocht, en via andere websites had ik continue een ''oversized'' blazer te pakken. Ik geloof dat ik in totaal wel voor 30 euro aan verzendkosten heb betaald om het ene item na de ander terug te sturen omdat het zwaar tegenviel. Tot ik een middag er echt voor ging zitten; ik moest en zou zo'n leuke blauw-wit gestreepte blazer scoren. Na zo'n 20 pagina's op Google te hebben doorlopen, kwam ik terecht op de webshop van Gelare Fashion. Het viel me op dat deze webshop heel weinig volgers heeft. Zo zonde!

Maar goed, even terug naar de blazer. Het is een mooi nauwsluitend model, geen oversized model waar je meteen maat xxl door lijkt te hebben of iets dergelijks. Nou zeg ik niet dat er iets mis is met het hebben van maat xxl, maar ik vind oversized items gewoon niet mooi. De stof is ook heerlijk.

Het waaide trouwens ontzettend hard tijdens het maken van de foto's. Mijn haar zat een beetje normaal wanneer ik in de tegengestelde richting keek.

Ik droeg bij deze outfit mijn zwarte enkellaarsjes van Tamaris (daardoor lijk ik eens wat langer...) en een gouden kettinkje van Ebay. Ook had ik mijn zonnebril op, ook van Ebay.

Deze super mooie blazer is hier te koop voor maar €34,95. Er komt nog wel €3,95 aan verzendkosten over heen maar dat is het allemaal waard, toch?