Kapotte panty's, bril op, nepnagels en kinderchampagne

Gepubliceerd op vrijdag 25 december 2015

De leukste outfits scoren, maar uiteindelijk toch te zomers vinden voor Kerst. Daarom dagen van tevoren bedenken wat ik dan zal dragen, iets leuks hebben gevonden, en op de dag zelf totaal iets anders kiezen. Wakker worden van het gezang van een koor met de mooiste liedjes. Bedenken of ik nog naar de kerk zal, terwijl de kerkklokken al luiden. Bril op, of een dagje af?

Mezelf in een panty hijsen waar linea direct al twee ladders in komen. Och, altijd die onhandigheid. Nepnagels op plakken en ze er na een uur weer aftrekken omdat je anders niet fatsoenlijk kunt eten. Maar wel eerst een Instagramwaardige foto maken.

Met Kerst vreet ik mezelf namelijk vol (nadat ik eerst de perfecte foto heb gemaakt), terwijl ik mezelf voorneem wat rustiger aan te doen wat eten betreft omdat ik wil afvallen. Maar die lekkere chocoladekransjes kan ik écht niet laten staan hoor. Evenals het Vienetta ijs met slagroom, en de Jip en Janneke champagne met heel veel suiker. Ja, dit is typisch Kerst. Mijn Kerst tenminste.

Bij mij staat er geen versierde boom in mijn huis omdat ik dat gedoe eromheen too much vind. Bij mijn ouders overigens wel. Verder vind ik het eten wel erg gezellig, evenals het samen zijn met familie en vrienden. We vieren de geboorte van Jezus, terwijl we niet gelovig zijn. Overigens is de geboortedatum niet bekend van Jezus, maar dat even terzijde. Het gaat om de gezelligheid!Desalniettemin, hoeveel bloggers het wel niet hebben gezegd en geschreven, ik wens jullie ook een goede Kerst toe!

En ik zet mijn mooie bril uiteraard op. Gekregen van Polette, ik ben er super blij mee!
Het monteer past perfect en krijg één en al positieve reacties. Me happy!

Photo from journalisje