Je hoeft niet ver weg te gaan om het leuk te hebben

Gepubliceerd op vrijdag 14 augustus 2015

Hoe ik vaak de zaterdagavond doorkom? Gezellig bij een vriendin, naar de bios, winkelen, werken, of bij mij thuis leuke dingen doen met andere vrienden. Je hoeft niet continue ver weg te gaan om het leuk te hebben.

Zo was ik afgelopen week op Ameland. Mijn ouders verblijven hier en ik kwam even gezellig langs. Ik had ook iets heel vets gedaan (artikel komt morgen online). Ameland is een prachtig eiland, liggend in Friesland. Kent tig activiteiten, leuke sociale mensen, gewoon een mooie omgeving.

Het mooiste is natuurlijk naar het strand gaan, maar je kunt nog veel meer leuke dingen doen. Zo heb ik een robbentocht gedaan waarbij ik ontzettend dichtbij de zeehonden was. Mooi voor de foto's. Ook kun je dan op een schelpenbank lopen. Ik ben nog naar de vuurtoren geweest, naar een vriendin die woont op Ameland, we hebben wat winkeltjes bekeken, gezwommen... En zoals ik al zei nog iets tofs, maar dat komt morgen online.

Wat ook leuk is, is om een timelapse te maken van de zon die onder gaat:Al om al, je hoeft niet ver weg te gaan om het leuk te hebben. Voor €14,50 heb ik een retour gehaald en ben er twee dagen gebleven. :)