Over naar het tweede leerjaar, automaat, en eindelijk werk

Gepubliceerd op vrijdag 3 juli 2015Het was even spannend, ik was namelijk niet definitief over naar leerjaar 2 van mijn opleiding. Een leraar paste namelijk een cijfer niet aan waardoor ik een hele dikke onvoldoende stond, terwijl de rest van mijn rapport wel hoog was. Altijd hoop houden, en veel telefoontjes plegen. Ben zo'n 49 belminuten en 14 mailtjes verder, maar nu kan ik wel opgelucht ademhalen en na de vakantie beginnen aan leerjaar 2! Verder...

Ik ben 20 (Ja, 20! ik was drie weken geleden jarig!), maar heb na tig sollicitatiebrieven geschreven te hebben, tig keer afgewezen te worden vanwege mijn leeftijd, en na tig keer op gesprek te zijn geweest eindelijk werk! Ik werk nu weer in een supermarkt en heb een 8-uren contract gekregen zodat ik na de vakantie ook nog aan het werk kan. Hoe leuk is dit? Ik ben echt blij. Als je 18 bent, kom je vrijwel nergens aan de bak. Bij mij was dit ook zo. Ik solliciteerde zelfs voor de baantjes wat ik echt ronduit klote vond, maar toch wilde ik elke mogelijkheid om te mogen werken aanpakken. Nu werk ik weer in een supermarkt, iets wat ik het allerleukste vind om te doen!Verder ben ik overgegaan met autorijden op de automaat. Schakelen is niks voor mij. Ik moet teveel nadenken en daardoor raak ik in de stress en let ik minder op in het verkeer. Met automaat rijden rijd ik echt chill, en heb ik meer aandacht voor het verkeer. Ik kan gewoon niet 2 dingen tegelijk doen, al ben ik wel een vrouw. (Nouja, ik kan wel nagels lakken, bellen, enzovoort, dat soort dingen tegelijk, maar autorijden lukt gewoon niét.) Aangezien de overheid meer automaten op de weg wil hebben, is dit alleen maar beter! Zijn ze in het begin lekker goedkoop. De meeste bedrijfsauto's zijn ook automaat. Ik denk dat het rijbewijs er binnenkort wel komt, hoor! Eerst nog even lekker door met theorie leren.Het loopt momenteel ook héérlijk met mijn fotografie. De opdrachten stromen binnen, en heb afgelopen maand 2 bruiloften mogen fotograferen. Ook vrijgezellenfeestjes, 2 diploma-uitreikingen... Ik heb niks te klagen!

En ik pak mijn blog weer wat op. Het gaat lekker. Staan veel samenwerkingen met bedrijven op de planning! Ik ga nu genieten van het mooie weer en zometeen mijn contract tekenen bij mijn werk, daarna heb ik weer een fotoshoot op de planning staan. Morgen weer een vrijgezellenfeestje fotograferen.

X