Nooit meer mijn sleutels kwijtraken

Gepubliceerd op zondag 12 juli 2015

Altijd was ik mijn sleutels kwijt. Zaten ze onderin de tas stiekem in een zijvakje, en na mijn tas overhoop gehaald te hebben, vond ik ze eindelijk. Er miste iets opvallends aan waaraan ik ze snel kon vinden. Ik heb geloof ik wel heel Ebay afgezocht voor leuke sleutelhangers, maar kon nooit iets leuks vinden. Tot ik op de webshop van Happy Jet terecht kwam en hele leuke sleutelhangertjes vond.

De eigenaresse van de webshop, Meinou, maakt alle sleutelhangers zelf. Dat is waarom ik ze zo mooi vind. Je hebt iets wat anderen niet zo snel hebben. Ik bestelde een mooie lila met roze sleutelhanger voor maar €8,95, de sleutelhanger die je boven op de foto ziet, en kreeg ze de volgende dag netjes verpakt thuis. Ik bestelde ook nog een leuke sleutelhanger voor kinderen. Het paste door de brievenbus, dus er kwam maar €1,95 overheen voor de verzendkosten.

Ik word altijd vrolijk als iets is versierd met leuke stickertjes. In dit papiertje zaten twee zakjes.
Ze verkoopt dus ook sleutelhangers voor kids (waar je ook een naam in kan verwerken), evenals sjaals. Heb het sleutelhangertje voor kids aan mijn moeder gegeven. In principe is het leuk voor kinderen, maar ook leuk voor jezelf.

Ik weet zeker; ik raak mijn sleutels nooit meer kwijt met deze leuke opvallende hangers!
De sleutelhangers zijn te koop via www.Happyjet.nl . Wellicht een leuk cadeautje voor je moeder, zus, etcetera.

Raak jij vaak je sleutels kwijt?