Gastblogger Jessica

Gepubliceerd op donderdag 4 juni 2015Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van Jessica of ze gastblogger mocht worden. Dit leek me erg leuk. Ik ken Jessica al jaren via ImOnline. Jessica was (en is nog steeds) echt mijn voorbeeld op fotografie gebied. Toen ik een keer ging meelopen bij de journalistiek opleiding en zij ook aanwezig was, voelde ik me zo vereerd dat ik haar heb gezien en heb gesproken, al waren het niet veel woorden. Jaren later hebben we nog steeds contact, ze is een keer bij mij thuis geweest, ik heb een keer model gestaan voor haar, praten we over wit haar, en soms eten we gezellig in de schoolkantine samen een broodje omdat we op dezelfde school zitten. Anyway, dit artikel gaat niet over mij, maar over Jessica. 

Hallo! Mijn naam is Jessica van der Mark, een 20 jarige (bijna geslaagde) fotografie studente... ... en sinds kort gastblogger op Lisanne haar blog. Ik heb al jaren een haat-liefde verhouding met het bloggen. Vroeger heb ik verschillende blogs gehad, steeds weer een andere naam. Uiteindelijk ben ik gaan bloggen op jessicavdmark.nl .Na een tijdje vond ik dat dit geen blog meer moest zijn maar een complete website over mijn diensten als fotograaf. Maar natuurlijk kon ik het niet laten om ook een klein blogje toe te voegen. Ik heb de keuze gemaakt om nu alleen maar op mijn website over fotografie te bloggen. Jullie zullen dus af en toe hier ook artikeltjes vinden die met fotografie te maken hebben! Maarrr.. ik ben ook dol op beauty, DIY en allemaal andere blog onderwerpen die niet altijd iets te maken hebben met fotografie. Ik vond dat het nu wel klaar was met steeds mijn blog te veranderen, dus leek het me leuk om gastblogger te worden, zodat ik niet alleen over fotografie hoef te bloggen!

 Lisanne ken ik eigenlijk al jaren. Ik leerde haar kennen op het toen populaire Imonline.nl , dit is vergelijkbaar met de kindertent.nl van toen. Veel kindertent gebruikers zaten op Imonline en vice versa. Maar al die tijd wist ik niet dat ze ook in Friesland woonde! Jaren later kwam ze zelfs bij mij op school! Heel gek, om eerst iemand alleen via het internet te kennen en later bijna dagelijks in “het echt” te zien! Maar zeker erg leuk 


Ik fotografeer graag mensen. Vooral veel (beauty) portretten waar ik af en toe zelf de visagie van verzorg.  Nieuwsgierig geworden naar mijn werk?
Dit is te vinden op mijn website en facebookpagina

Jessica zal ook vaak artikelen plaatsen. En ik moet eerlijk bekennen: ze zijn leuk! Stay tuned!