7 jaar later...

Gepubliceerd op donderdag 11 juni 2015


danielle bubberman outfit gina tricot dress zara

In 2008 won ze Hollands Got Talent. Nu, 7 jaar later, werkt ze voornamelijk als model en heeft ze nog veel optredens. Ik heb het over het slangenmeisje, Daniëlle Bubberman. Ik mocht haar interviewen voor mijn blog. Hoe gaat het nu met haar, wat doet ze nu, en waarom heeft ze een blog?

Vertel even iets over jezelf voor de mensen die je niet kennen...
Hi! Mijn naam is Danielle Bubberman, 21 jaar oud en ik kom uit Kudelstaart. Van mijn 7e tot en met mijn 15e deed ik aan ritmische gymnastiek waar ik twee keer 5-voudig Nederlands Kampioen werd. Na het zien van een show van Cirque du Soleil toen ik 11 was wilde ik ook optreden. Daarom begon ik met acrobatiek. Vanaf mijn 12e treed ik op en daardoor heb ik al veel geweldige dingen mee mogen maken! Ik ben full-time met shows en ook modellenwerk bezig, dus na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik geen studie gestart, maar dat ga ik binnen nu en een jaar waarschijnlijk wel doen. Het is alleen nog even uitzoeken wat er goed bij mij past!

Je won Hollands Got Talent (2008). Wat is hierna allemaal gebeurd?
Na het winnen van HGT heb ik talloze optredens verzorgt in het binnen en buitenland. Ook zijn er veel modellen opdrachten uit gekomen waar ze bijvoorbeeld iemand nodig hadden die lenig was. Het winnen van HGT heeft er voor gezorgd dat ik tot op de dag van vandaag hier full-time mee bezig ben en er prima van kan leven!Heb je momenteel nog veel optredens?
Het verschilt heel erg. Ik ben afhankelijk van de vraag. De ene maand heb ik het druk, de andere maand ben ik alleen maar met modellenwerk bezig en aan het trainen. Alles bij elkaar is het gelukkig genoeg om van te leven.

Wat is het leukste wat je tot nu toe mocht doen n.a.v je succes?
Oef dat is een hele hoop! Omdat ik HGT won mocht ik optreden in Carre, dat was toen echt een droom die uit kwam. Maar ook grote opdrachten voor onder andere REPLAY en een gave fotoshoot waarmee ik maandenlang op mega grote billboards langs snelwegen hing zullen mij altijd bijblijven.

Wat hoop je ooit nog te kunnen en mogen bereiken?
Ik hoop dat ik, zo lang ik er nog van geniet, er ook echt nog van kan leven. Ik zie mijzelf nog lang niet achter een bureau op een kantoor zitten! Ik hoop door middel van opdrachten een hele boel van de wereld te mogen zien. Zo was ik een paar weken geleden op Mykonos voor een geweldige show, sliep in een prachtig hotel, deed de show tijdens zonsondergang met de zee op de achtergrond en had ik ook nog eens genoeg tijd om het eiland een beetje te verkennen. Dat zijn wel tripjes waarbij ik mezelf regelmatig even moet knijpen om te zien of het wel echt is wat ik allemaal mee mag maken!Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
Ik ben over het algemeen een planner, maar niet voor zo een lange tijd. Ik heb geen idee wat ik over 10 jaar doe en waar ik ben. Ik hoop dan een prachtig gezin te hebben en nog steeds te kunnen doen wat mij gelukkig maakt. Of dat acrobatiek en modellenwerk is weet ik nog niet. Misschien woon ik dan wel in het buitenland, who knows..

Je hebt echt een prachtig slank lichaam. Komt dit door het vele trainen?
Ik train zo’n 2 a 3 keer in de week. Puur om de kracht en lenigheid bij te houden. Ik train niet alleen de acrobatiek en lenigheid, maar ga ook vaak naar de sportschool om met gewichtjes te trainen. Hiermee doe ik dan simpele oefeningen, maar die helpen goed om in shape te blijven. Ik heb geluk met mijn genen, al moet ik tegenwoordig wel meer op mijn eten letten dan vroeger. Toen ik nog ritmisch gym deed trainde ik 4 tot 6 keer in de week, 10 a 12 uur. Ik at bijna elke dag een zak chips leeg, maar bleef gespierd door het vele trainen. Nu ben ik natuurlijk vrouwelijker (gelukkig!) en zou je meer effect zien als ik dat elke dag zou doen.

(null)

Je staat ook veel model. Is dit gewoon zo gebeurd, of wilde je dit altijd al naast je carrière als slangenmeisje?
Ik vond het altijd al leuk om voor de camera te staan. Toen ik een jaar of 7 was schreef mijn moeder mij in bij een kinder modellenbureau. Ik heb misschien 3 of 4 opdrachtjes gedaan maar vond het super leuk. Het modellenwerk is na HGT pas echt gaan rollen. Je komt dan toch meer onder de aandacht en mensen willen graag met je shooten. Als ze voor een opdracht een lenig persoon zochten, kwamen ze al snel bij mij terecht. Daar heb ik goed van kunnen profiteren.

Je hebt ook een eigen blog. Wat is je link, en waar schrijf je zoal over? Waarom ben je hem gestart?
Mijn blog is gewoon mijn naam, www.daniellebubberman.nl. Ik wilde mij niet binden aan 1 onderwerp. Ik schrijf af en toe wat als ik er zin in heb en vind het vooral leuk om foto’s te plaatsen. Ik volg zelf al jaren beautyblogs en sinds een aantal jaar ook fashionblogs. Daar haal ik ook mijn inspiratie vandaan. De ene keer plaats ik een outfit, de andere keer foto’s van een optreden dat ik heb gehad of een filmpje ervan. Ik wilde een platform creëren waar ik net even iets meer kon vertellen over kleding, optredens of fotoshoots dan dat je met 1 foto op bijvoorbeeld instagram kan laten zien. Nu verwijs ik mensen via instagram en facebook door. Ik plaats 1 foto van het artikel en zet de link erbij voor als mensen meer informatie en foto’s willen zien. Dat werkt wel goed.

g-star 3301 jeans

Krijg je ook wel eens negatieve reacties?
Eerlijk gezegd eigenlijk nooit. Mensen zullen het misschien best over mij hebben, ook in negatieve zin. Ik kom toch uit een dorpje en veel mensen kennen elkaar. Zelf merk ik er niks van en het maakt mij ook niet zo veel uit. Zo lang mensen het leuk vinden, en ik zelf ook,  blijf ik het doen.

Wat motiveert je om door te gaan met je dromen volgen?
Het applaus na een show kan mij soms wel eens emotioneren. Hiermee laten mensen hun waardering en respect blijken voor wat je doet. Het werkt verslavend.  Voorafgaande aan een show ben ik soms zo zenuwachtig dat ik denk ‘oh was het maar vast voorbij!’. Maar als ik klaar ben en iedereen staat, klapt, fluit en schreeuwt dan wil ik het nog wel 100 keer doen!


Wat vind je van Daniëlle?

Foto's komen van Danielle's blog.