Video: ISO Twister krultang 3P - digital

Gepubliceerd op dinsdag 16 december 2014

Krultangen? Tot een paar dagen geleden waren deze dingen echt niet voor mij weggelegd. Althans,
voor mijn haren. Welke krultang ik ook probeerde, het mocht niet baten. Waren er mooie krullen gemaakt, waren ze na een uur alweer weg. Alsof er nooit een krul in heeft gezeten.

Mijn haar heeft van zichzelf slag, is dik, en zwaar. Maar echte krullen blijf ik mooi vinden. Niet van die overdreven krullen waarvan je ziet dat ze nep zijn en gemaakt zijn met een krultang, maar gewoon krullen waarvan je niét ziet dat ze erin gemaakt zijn. Ik mocht de digitale ISO Twister krultang 3P uittesten en ik mag oprecht zeggen dat dit de eerste krultang is, waar de krullen in mijn haren BLIJVEN zonder dat er haarlak aan te pas komt. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst!!

Ik kreeg er ook 2 andere groottes bij, zodat ik kan variëren met groottes van krullen. De hitte van de tang kan ook tot 430. Erg hoog in tegenstelling tot andere krultangen die vaak maar tot 230 gaan. Je haar hoeft maar 15 seconden ''om'' de tang te zitten, en dan zit de krul er al in.Update: ik werd de volgende morgen wakker en de krullen zaten nog in mijn haar!

De krultang is verkrijgbaar voor €105,95 via www.greathairextensions.nl/. De levertijd van de site is ook erg snel. Ik had hem maandag besteld, en dinsdag al binnen! En goed beschermd met een hoop bubbeltjesplastic eromheen, in een ronde ISO doos, met dáárin ook weer bubbeltjesplastic. Alles komt dus goed aan!