Extra accu

Gepubliceerd op zaterdag 30 augustus 2014

Canon EOS 600D

Iets waar ik als freelance fotograaf vaak mee in aanmerking kom, is een lege batterij. Na een nacht in de discotheek gewerkt te hebben waar mijn camera de hele tijd aan staat, is er van de 3 al 1 streepje batterij af. Vanaf het tweede streepje gaat mijn accu erg snel leeg. Stel je voor je vergeet je camera op te laten en je hebt de dag erna een fotoshoot. Ja, shit. En dan? Een battery grip, wat veel fotografen hebben, is handig. Maar een extra accu zelf, is toch veel handiger?

Gelukkig heb je sites die de accublokjes los verkopen. Kom je veel voordeliger uit, dan dat je hem in de Media Markt koopt waar je voor het officiele merk nog eens een kapitaal aan kwijt bent.

Ik kocht een extra accu blokje op www.Saake-shop.nl en had hem gelijk de dag erna al binnen, want voor 18;00 uur besteld, is morgen in huis.Echt ontzettend vlot. Ik ben iemand die actie onderneemt op het laatste moment, en had hem dus ook de dag na het bestellen nodig. Gelukkig kwam hij aan het begin van de middag op mijn deurmat. Daarmee kan ik zeggen dat de service sowieso een 10 krijgt van me.

Het blokje ziet er uit zoals je andere blokje.

Camera-accu LP-E8 voor Canon

Het is altijd handig om een extra accu te hebben.

Één accu kost €17,95, en twee kosten €27,95. Dat voordeel heb je maar weer!
Je kan um hier bestellen; https://www.saake-shop.nl/camera-accus/

Hebben jullie ook een extra accu?