Video: muursticker

Gepubliceerd op zondag 27 juli 2014

Laatst mocht ik van webshop muurstickersonline een mooie muursticker bestellen omdat ik ben verhuisd. Omdat mijn motto ''Each day is a gift'' , ''leef elke dag'' is, bestelde ik een muursticker met, jawel, het motto; each day is a gift. Hij hangt boven mijn bed omdat het ook een ''gift'' is om elke dag weer wakker te mogen worden. Ideale plek om daar de sticker op te hangen!

Afgezien van het feit dat je een schaar nodig hebt, een soort van rubberen plamuurmesje, én plaktake, heb je ook nog eens ontzettend veel geduld nodig om zo'n sticker op de muur te plakken. Het is namelijk niet zo dat je een lijmstift kunt gebruiken en voila, het hangt. Of dat je letter voor letter moet ophangen. Nee, er komt veel meer bij kijken. En omdat ik zelf persoonlijk absoluut géén geduld heb omtrent dit soort dingen, kwam een kennis mij helpen. Dikke dankjewel. Ik heb er een klein filmpje van gemaakt!

Ik heb de 'godverdomme klote ding', en 'kut tape' gerelateerde woorden uit de video gelaten voor onze eigen reputatie, haha! De muursticker komt opgerold in een grote doos binnen, en voordat je hem opplakt moet je hem op de grond laten liggen voor welgeteld 2 uur. Het folie eraf halen is daarentegen ook ontzettend lastig, omdat je net zoals bij een gewone sticker (een plakplaatje) ook een wit achterkantje hebt. De letters blijven soms ''plakken'' aan dat achterste laagje. Heel wat gevloek (sorry Quintin, het is toch de waarheid), frustratie, gezucht, gepuf, én 3 en halve uur verder; mag ik toch een mooie sticker op mijn muur zien, en ik ben er heel blij mee!

De muursticker is te bestellen op www.muurstickersonline.nl en is verkrijgbaar vanaf €15,95 in verschillende kleuren en formaten. De webshop heeft trouwens nog meer ontzettend leuke muurstickers!

Muursticker muurtekst there's no place like home  Muursticker muurtekst enjoy the little...

Heb/wil jij ook een muursticker?