Niet kapot te krijgen (of soms wel...)

Gepubliceerd op vrijdag 30 mei 2014

Altijd heb ik al geweten dat wij een geheel zijn, ik niet zonder je kan. Niet iedereen heeft zo'n jou in zijn/haar bezit. Het kost velen teveel moeite. Ach, begrijpelijk. Het kan natuurlijk stuk gaan.


Het spijt me dat ik je enkele keren heb laten vallen, maar hoe dan ook, je leeft nog, je bent niet kapot te krijgen. Ik weet dat er een moment komt dat je wel kapot te krijgen bent, maar dat voorkom ik. Ik bied je veel bescherming. Waar dan ook, altijd ben je bij me. Of je nou overdag mijn hand vasthoudt of s' avonds naast mij in mijn bed ligt; je bent vrijwel altijd bij mij. De meeste tijd, brengen wij samen door. Ben je er een keer niet, mis ik je. Ik geef het toe, ik ben gewoon verslaafd aan je en ik kan niet zonder je.  Wij zijn zoals velen, onafscheidelijk!