New in: iPad mini

Gepubliceerd op zaterdag 30 november 2013

Een van mijn instellingen is: wie niet waagt, die niet wint. Daarom ben ik ook iemand die alle kansen probeert aan te pakken, aan allemaal evenementen en prijsvragen meedoet. Wie niet waagt die niet wint! Van mijn school was er een tijdje geleden een wedstrijd waarbij je een idee kon inzenden om de school te verduurzamen. Dit soort onderwerpen boeien mij. Sowieso ben ik iemand die het milieu erg belangrijk vind. Je kon een mooi geldbedrag winnen bij het inzenden van een idee, mocht deze winnen. Natuurlijk won Lisanne!

Ik won namelijk €500.-. Máár... Er was nog een jongen met hetzelfde idee als mij, dus we moesten de prijs delen. Nevermind, het idee dat mijn idee met die van hem gewonnen hadden, namelijk om alle lampen in de scholen te vervangen door Hoogfrequente LED verlichting met veegpulssensoren (dat licht aangaat wanneer het schemerig wordt) waarmee je maar liefst meer dan 30.000 euro op jaarbasis (scholen dan) bespaard; had de derde prijs. Ook had ik er bij gebrainstormd dat je lichtkoepels op de daken kon plaatsen en dan overdag gebruik maakt van natuurlijk daglicht, omdat dit de leerprestaties van de leerlingen verbetert en natuurlijk licht beter is voor ook je huid (Hah, doordacht!).

Hoe dan ook, ondanks dat ik de prijs moest delen, had ik toch een iPad mini. Ik neem hem overal mee naartoe. Echt handig, zo'n ding. Echter had ik eerder een iPad gewonnen, maar die heb ik verkocht omdat ik dringend een nieuwe telefoon nodig had. Ik ga deze iPad niet verkopen, want ik kan niet zonder dit ding, evenals mijn oppaskindjes, haha! ;-)

Ik heb vaker dingen gewonnen met prijsvragen. Welgeteld eerder twee iPads. En nu weer een!