First post

Gepubliceerd op zondag 25 juli 2010

Hoi daar! Ik ben nieuw op blogspot, dus ik ga me maar even voorstellen. Ik ben Lisanne, ik ben 15 jaar oud, en ik woon in Friesland. Ik ben niet echt 'fashionable', ik wil alleen laten zien wie ik ben en wat ik leuk vind. Deze week was ik bij mijn vriendin, ik logeerde daar. We zijn naar het strand geweest, we hebben gezwommen, en we zijn naar de stad geweest. Het was zo geweldig! Ik heb nagellak en lippenstift bij de Etos gekocht, voor maar €1.- per stuk! Maar mijn nagels zijn te kort, dus ik kan ze niet laten zien op mijn nagels zelf. Een paar weken terug ben ik naar de film 'Eclips' geweest. Dat is zo'n mooie film! Ik zal je niet veel over mezelf gaan vertellen, daar zul je vooral achter komen als je me volgt!
    


- update 6 jaar later (oktober 2017): heel veel posten heb ik verwijderd omdat ik per ongeluk het Google account heb verwijderd waaraan blogfoto's stonden gekoppeld. Dat maakt dat er veel posten met ongeldige afbeeldingen stonden. Dat ziet er natuurlijk niet uit, dus ik heb heel wat posten weggedaan.